avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Trebuie sa angajez un pensionar cu dec de boala gr.3
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Trebuie sa angajez un pensionar cu dec de boala gr.3

Buna ziua,Trebuie sa angajez un pensionar cu dec de boala gr.3
Intrebare daca are dreptul sa lucreze 4 ore. ii stabilesc salariul la 4 ore 2025lei iar contributiile le retine la 2025lei sau la 4050 lei?
Ultima modificare: Vineri, 7 Martie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:15, 5 Martie 2025
contributiile le retineti la 2025 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii sociale obligatorii pentru angajatori salariati norma partiala NegoitaMaria NegoitaMaria As dori sa aflu daca, pentru o persoana pensionata de boala gradul III cu drept de munca de 4 ore , se platesc din luna august 2017 contributii sociale ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!am o pensie de invaliditate de gr 3.vreau să mă ... Bătutu Bătutu Bună ziua!Am o pensie de invaliditate de gr 3.Vreau să mă angajez înainte de sfârșitul lunii pentru care s a emis pensia.Care sunt consecințele? (vezi toată discuția)
Contributii angajat pensionar financiarsafa financiarsafa Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca mai este valabila exceptia la plata contributiilor in cazul pensionarilor la limita de varsta care au doar un contract de ... (vezi toată discuția)