Bună
Soțul este în proces de partaj cu fosta soție.A fost desemnat un evaluator juridic în vederea evaluării imobilului în cauză.In ziua când trebuia să aibă loc evaluarea soțul nu era acasa(lucrează în Anglia) astfel ca fosta soție Aflând ca eu voi fi prezenta a sunat expertul și a spus ca ea refuză expertiza pe motiv ca vrea sa fie fostul ei soț de fata nu eu,deoarece cu el este în proces de partaj.Astfel evaluarea nu a mai avut loc Avea dreptul sa facă asta ?Este obligatorie prezenta amândurora la evaluarea imobilului ?
Nu este neapărat necesară prezența părților ci doar este nevoie ca ei să fie convocați la data efectuării evaluării. Dacă nu aveți procură de la soț, dvs nu aveți dreptul să asistați la evaluare. Poate să meargă soțul sau avocatul.
Pentru reprezentare, avocatul trebuie sa aiba contract de prestari servicii juridice cu partea care l-a angajat in care sa mentioneze expres, ca il reprezionta inclusiv la convocarea expertului pentru efectuarea expertizei la fata locului.
Expertul are obligatia legala de a convoca partile in dosar, nu avocatii acestora.
Expertiza
rodica stan
In 26.o5 se va prezenta un expert pt. a avalua ap. meu. A fost citata si partea adversa. Intrebare: este indicata prezenta unui martor din partea mea avind in ... (vezi toată discuția)