avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Am o nelamurire, daca am intrat in sarcina ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Am o nelamurire, daca am intrat in sarcina cu risc., ...

Buna ziua,

Am o nelamurire, daca am intrat in sarcina cu risc., venitul lunar in timpul concediului medical este calculat in functie de venitul din ultimele 6 luni. Pentru calculul acestuia se va folosi venitul brut din contract sau venitul brut realizat lunar? Pentru ca acesta difera avand in vedere ca eu lucrez in ture de noapte si in weekend, iar in ultimele 6 luni veniturile brute realizate au fost diferite, din luna in luna.
Exemplu:
venit lunar contract :7950 lei
venit lunar real pe fluturas: 10500 lei
Cel mai recent răspuns: User4567 , utilizator 08:53, 6 Martie 2025
venitul brut realizat lunar
Multumesc!

Cornel Vasile a scris:

venitul brut realizat lunar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul corect salariu lucru la tura 12/24 si 12/48 alexmal alexmal Calcul corect salariu lucru la tura 12/24 si 12/48 Buna ziua! Va deranjez cu o intrebare legata de calculul corect al salariului intr-o companie cu ... (vezi toată discuția)
Salariul in sarcina si lauzie nicoleta1987 nicoleta1987 buna ziua, am si eu o mare rugaminte:lamuriti-ma si pe mine daca e corect salariul pe care mi la dat in prima luna din sarcina si lauzie. eu am pe carte 830 ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical sarcina/lauzie(prenatal/postnatal) ace27 ace27 Buna ziua!Luminati-ma si pe mine va rog frumos, cu acest prenatal, in legatura cu modul de calcul. Se iau in calcul ultimile 12 luni sau ultimile 6? Din ... (vezi toată discuția)