avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Conditii grele de munca? Va rog sa ma ajutati cu un ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Conditii grele de munca? Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Am lucrat la Siderma SA Bucuresti ...

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Am lucrat la Siderma SA Bucuresti ca primitor distribuitor la depozitul de produse finite , aceasta fiind o fabrica din industria chimica care fabrica piele sintetica si as vrea sa stiu daca este o institutie cu conditii grele de munca .
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Punere pe piata nationala lucseb126 lucseb126 As dori o clarificare privind expresia \\"punere pe piata nationala\\" a unui produs/substante. Mai exact as vrea sa stiu daca achizitionarea unor substante ... (vezi toată discuția)
Nssm TomaCotorogea TomaCotorogea Buna ziua, Am si eu o intrebare: prin ce lege sau normativ s-au abrogat NSSM-urile? Eu stiu ca s-au abrogat odata cu legea 319/2006 si HG 1425/2006 dar ... (vezi toată discuția)
Ordinul 50/1990, anexa ii, pct 160 considerati ca se aplica pentru ... oanaadina1308 oanaadina1308 ordinul 50/1990, anexa II, pct 160 considerati ca se aplica pentru lucru in conditii de radiatii , unde electromagnetice, sau doar pentru activitatea in ... (vezi toată discuția)