avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua am mare nevoie de ajutor. Eu locuiesc cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua am mare nevoie de ajutor. Eu locuiesc cu soțul și ...

Buna ziua am mare nevoie de ajutor. Eu locuiesc cu soțul și copii în Brasov . Mama mea locuiește în Bacău. Eu și soțul platim salubritatea în Brasov iar copiilor le plătește mama la Bacău. Mi sa zis de la primăria Brașov ca sunt obligata sa plătesc aici și pt copii . Ma poate obliga dacă Eu le am dus și adeverință de la BC ca se plateste acolo pt copii . M ar ajuta citate din lege pt a le arata celor de la primarie dacă am eu dreptate . Mama ne mai ajuta cu alte beneficii ,nu cu bani . Mulțumesc din suflet.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:29, 6 Martie 2025
Nu exista lege pentru asa ceva, primariile au un regulament de salubrizare aprobat prin HCL. Ala e "legea". Ar trebui sa-l gasiti pe site-ul primariei. Firesc ar fi sa va taxeze dupa numarul de persoane inregistrate si la intretinere, asociatia de proprietari e prima interesata de numarul corect de persoane dintr-o proprietate. In localitatea unde stau, daca se aduc dovezi ca locuiesti in alta localitate, nu te taxeaza, asa e in regulamentul respectiv. Daca sunteti trecuta la intretinere si cu copii, atunci se complica lucrurile.
Altfel va trebui sa va judecati cu primaria in instantele de contencios administrativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! mă poate ajuta cineva cu informații despre lichidatorul ... DianaCiu009 DianaCiu009 Bună ziua! Mă poate ajuta cineva cu informații despre Lichidatorul Judiciar la SC Rafomet SRL Onești? Ii trebuie tatalui meu la dosarul pentru pensie ... (vezi toată discuția)
Primăria mi-a mărit taxa de salubritate nejustificat, adăugând la calcul soția și copiii deși ei au domiciliul în oraș și vin aici ocazional. este legal ce s-a făcut? mihai lupu mihai lupu Buna ziua, Am aflat astazi ca am de plata la primarie o taxa de salubritate pt 3 persoane suplimentar contractului meu de salubritate, din februarie 2017 - ... (vezi toată discuția)
Ce pasi trebuie sa urmez pentru a-mi face un nou talon auto? Barnacornel Barnacornel Buna, am pierdut talonul masinii ieri dupa masa si trebuie sa imi fac altul. #-o care sunt pasii care trebuie sa ii urmez. Masina este inmatriculata pe BC ... (vezi toată discuția)