avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara.As vrea să vă întreb,dacă un locatar ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara.As vrea să vă întreb,dacă un locatar poate să ...

Bună seara.As vrea să vă întreb,dacă un locatar poate să fie exclus de la adunările generale ale asociației de proprietari? Deranjează mereu locatarii.Daca hotărâm chestia asta in adunarea generală este ok? Mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Leej , utilizator 21:30, 5 Martie 2025
Buna seara! In ce sens deranjeaza locatarii si in ce masura ar afecta desfasurarea adunarilor generale comportamentul dumnealui?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare de destinatie locuinta mate_mate mate_mate Asociatia noastra de proprietari este recent infiintata . Am supus spre analiza si aprobare Adunarii Generale o cerere de transformare a apartamentului meu ... (vezi toată discuția)
Comportament abuziv administrator Gabugabu Gabugabu Din cauza faptului ca nu am primit explicații cu privire la solicitările mele, din cauza faptului ca toată echipa manageriala refuza cu vehementa sa ofere ... (vezi toată discuția)
Decizia cui pentru actiune instanta asociatie de proprietari? Costica33 Costica33 Avem stipulate in statutul si in regulamentul de ordine interioara al asociatiei de proprietari ca se actioneaza in judecata pentru situatiile x si z. Avem o ... (vezi toată discuția)