avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara.As vrea să vă întreb,dacă un locatar ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara.As vrea să vă întreb,dacă un locatar poate să ...

Bună seara.As vrea să vă întreb,dacă un locatar poate să fie exclus de la adunările generale ale asociației de proprietari? Deranjează mereu locatarii.Daca hotărâm chestia asta in adunarea generală este ok? Mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 11:47, 6 Martie 2025
Buna seara! In ce sens deranjeaza locatarii si in ce masura ar afecta desfasurarea adunarilor generale comportamentul dumnealui?
Si noi am intampinat aceasta problema si nu cu un singur proprietar, ci cu 2-3.
Pentru asa, solutia gasita de catre noi a fost sesizarea in scris a sectiei de polite de care apartinem si posibilitate prezentei unui politist la lucrari.
Ei, cu 1-2 politisti in sala, "zurbagii" si-au vazut de A.Generala, in liniste ...
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prezenta adunare generala Ion Artene Ion Artene Buna Ziua.Situatie.Avem un ginere al unui proprietar/proprietar este o doamna/care,la adunarile generale se prezinta cu delegatie si care incearca sa convinga ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii...neintentionat haifa haifa Buna ziua, va rog sa-mi mentionati daca exista o baza legala privind respectarea orelor de liniste. Concret, vecinul de sub noi (tanar muzician, foarte ... (vezi toată discuția)
Comportament abuziv administrator Gabugabu Gabugabu Din cauza faptului ca nu am primit explicații cu privire la solicitările mele, din cauza faptului ca toată echipa manageriala refuza cu vehementa sa ofere ... (vezi toată discuția)