avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, cum pot sa-mi corectez un contract de munca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, cum pot sa-mi corectez un contract de munca dublat ...

Buna ziua, cum pot sa-mi corectez un contract de munca dublat eronat si transmis la ITM
Cel mai recent răspuns: bradiaforest , utilizator 12:47, 6 Martie 2025
Pe un alt calculator :
1. instalati aplicatia REvisal 6.0.9
2. introduceti datele :
- angajatorului
- salariatului
- contractului dublat
3. incetati contractul dublat cu data inceperii activitatii
4. radiati contractul
5. generati fisierul
6. transmiteti/depuneti fisierul la ITM.
----

C.i.m. dublat se vede doar la ITM sau si dvs il vedeti?
Il vad numai eu. Multumesc de raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcere din concediu crestere copil padicam padicam Buna ziua! Legat de noul revisal,este mentionat faptul ca,la preluare date din vechiul revisal,se preiau automat contractele active si contractele suspendate. ... (vezi toată discuția)
Cum pot inceta un cim radiat sa apara incetat si in sistem? Aniia Aniia Ma confrunt cu o speta din care nu ma mai vad salvata, asa ca daca ma puteti ajuta va rog tare frumos sa imi raspundeti cat de repede se poate. Am avut o ... (vezi toată discuția)
Radiere salariat din revisal anadaniela65 anadaniela65 Am radiat contractul unui salariat.In momentul in care vreau sa radiez si salariatul imi cere sa confirm actul de identitate.(la inregistrare salariat nu am ... (vezi toată discuția)