avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... bună ziua, mi a luat anul trecut permisul pe 60 de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

bună ziua, mi a luat anul trecut permisul pe 60 de zile, am ...

bună ziua, mi a luat anul trecut permisul pe 60 de zile, am făcut contestație și pe data de 12.12.2024 am primit pe portal just respinge plângerea, pe data de 05.02.2025 îmi vine acasă plicul cu hotărârea cu DREPT de apel, pe data de 4.03.2025 am fost și am dus plicul ce l am primit și mi a spus doamna de la ghișeu să vin pe 11.03.2025, întrebarea mea este, mai am voie să conduc acum sau apar ca fiind suspendat? nu aș vrea să mă trezesc cu un dosar penal
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 10:00, 6 Martie 2025
latka eu pe 11.03.2025 ma duc sa iau hotararea legalizata ca definitiva, pot conduce weekend -ul asta linistit fara sa ma trezesc ca sunt suspendat in baza de date?
Aveti 60 de zile (30 de zile pentru a depune apel si 30 de zile dupa expirarea termenului de apel) de la data comunicarii hotaririi din prima instanta, e undeva prin aprilie termenul limita. Asa ca puteti conduce linistit.
Nu ati citit art. 118 ?
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 6 Martie 2025
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua si sarbatori fericite, am o intrebare anul trecut am ... alexandrupowge alexandrupowge Buna ziua si sarbatori fericite, am o intrebare anul trecut am facut o contestatie la un proces verbal cu o suspendare de 60 de zile, eu am primit permisul ... (vezi toată discuția)
Hotărâre judecătorească permis Andrei Gabriel10 Andrei Gabriel10 Am pierdut un proces împotriva unui PV de contravenție pentru suspendare permis pe data de 08.02.2023 si au trecut cele 30 de zile in care pot face apel ... (vezi toată discuția)
Apel fara motivare . Klara77 Klara77 Buna ziua , Am căutat in forum o situație asemănătoare , dar cum nu am găsit , va rog sa ma ajutați in luarea celei mai bune decizii . Soțul meu , ... (vezi toată discuția)