avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contract amanet masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contract amanet masina

Contract amanet masina,
Buna ziua,

Am si eu o masina in amanet.
Termenii contractului spun: Daca debitorul intarzie cu 10 zile, acesta va plati 2% din suma pe zi dobanda.

Problema mea este in felul urmator, luna trecuta am intarziat si am platit cu 8 zile, desi mi-au gresit data de facturare a 30 de zile, cu o zi.

Luna asta am intarziat deja 2 zile, ei spun 3, iarasi au gresit data de facturare.

Acum primesc un email in care mi se spune ca am 10 zile de intarziere in total. Se pot cumula zilele intarziate de la o luna la alta?

Multumesc
Ultima modificare: Joi, 6 Martie 2025
jerimul, utilizator

Alte discuții în legătură

Calcul penalitati la intarzieri suma de plata pt contract persoana fizica cu firma prestatoare de servicii kenitza kenitza Buna seara. Persoana fizica fiind, am incheiat un contract cu o firma prestatoare de servicii. Ultima factura primita trebuia achitata in 18 ianuarie 2010, ... (vezi toată discuția)
Pierdere aur amanet tecar_petruta tecar_petruta :( va rog spuneti-mi daca mai pot face ceva... de un an si mai bine mi-am amanet auruul, dar primul contract mi-a fost completat gresit cu datele ... (vezi toată discuția)
Credit restant cu dobanda penalizatoare uriasa Malasorte100 Malasorte100 Buna ziua. Am un credit restant la ExtraSimplu, din anumite motive nu am reusit sa il returnez la timp ( 1800 + 530 intr-o singura transa ), iar aces IFN are o ... (vezi toată discuția)