avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... memoriu
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

memoriu

as vrea sa dau examenul cu politia imediat dupa terminarea orelor de conducere,este posibil cu un memoriu facut la comandant?

Cel mai recent răspuns: ContSters79003 , utilizator 21:38, 11 Februarie 2010
daca sunteti major .
dupa ce terminati orele, va depuneti dosarul si apoi sustineti proba teoretica(sala) si apoi "traseul", nu cred ca se poate in alta ordine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot da examenul de conducere? Mihai Dorohoi Mihai Dorohoi Buna ziua, Am picat de 3 ori pana acum la examenul pentru carnetul de permis,proba practica,a 4 oara am m-am gandit sa o dau cand am sa termin cu bacul,imi ... (vezi toată discuția)
Dosar penal-motocicleta neinmatriculata. TeodorescuRazvan TeodorescuRazvan Va salut. Nu credeam ca o sa ajung cu o asemenea problema pe acest forum pe vremea cand citeam faptele altor persoane. Problema sta in felul urmator: Am 18 ... (vezi toată discuția)
Redobandirea permisului de conducere anulat pop.marius pop.marius Am avut permisul de conducere anulat in urma unui accident. Stiu ca pot sa ma prezint la examenul de redobandire doar la un an de la ramanerea definitiva si ... (vezi toată discuția)