avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Locuim intr-un bloc fara asociatie de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Locuim intr-un bloc fara asociatie de locatari(condominiu) ,fiecare ...

Locuim intr-un bloc fara asociatie de locatari(condominiu) ,fiecare locatar are contract de furnizare a apei individual.Un locatar este rau platnic si furnizorul l-a dat in judecata si a castigat.Ce repercursiuni va avea acest fapt asupra celorlanti locatari ,daca rau platnicul nu accepta accesul in apartament?
Intrebati pentru Dvs. sau pentru "un prieten"?
Daca aveti contracte individuale, chiar ca nu merita sa va bateti capul. Este treaba furnizoruluin care are metode si mijloace legale pentru rezolvarea pricinei.
Sunt interesat pentru ca persoana rau platnica locuieste sub apartamentul meu si singurul loc de unde se poate opri apa pe coloana este comun, la subsolul blocului.Vom avea de suferit patru apartamente.
Ultima modificare: Joi, 6 Martie 2025
valyg, utilizator
Depinde ce a castigat firma de furnizare apa, ce venituri are proprietarul imobilului de sub dv. etc. Nu poate opri, in principiu, apa pentru toti patru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oprire apa DoruTudor DoruTudor Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc de 10 etaje cu 88 de apartamente. Am avut nenorocul de a locui perete in perete cu un vecin rauplatnic. Nu locuiesc de mult ... (vezi toată discuția)
Apa oprita jerryku jerryku au voie sa opreasca apa potabila la bloc? in caz de neplata nu i se pune in vedere asociatiei de proprietari ca i se va opri apa rece si nu se ajunge macar la ... (vezi toată discuția)
Problema asociatie de locatari sorin.pinzaru sorin.pinzaru Buna ziua, Intampin si eu urmatoarea situatie: In scara in care locuiesc exista o persoana rau platnica (a acumulat datorii in jur de 6000 ron la ... (vezi toată discuția)