avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua, am cumparat o masina printr-un credit ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua, am cumparat o masina printr-un credit auto! Pana acum ...

Bna ziua,am cumparat o masina printr-un credit auto! Pana acum eu am platit impozitul auto ,dar pe numele firmei! In acest an,in septembrie,termin de achitat tot creditul,apoi urmeaza sa o inscriu pe numele meu! Intreb: impozitul mai este valabil ,sau va trebui sa platesc din nou?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 22:20, 6 Martie 2025
Buna ziua

Impozitul se plateste pe un an de zile.

Dupa ce transcrieti masina pe numele dvs, veti plati impozit incepand cu 2026 pentru ca impozitul pe 2025 (chiar daca masina a fost pe rolul firmei) este deja platit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit 2025 platit de doua ori ZOMWE ZOMWE Buna ziua! Am schimbat domiciuliul in anul 2024, iar imediat am depus cerere la vechea primarie sa mut masina pe noul domiciliu. Din pacate vechea primarie ... (vezi toată discuția)
vânzare autoturism. bună ziua! zilele trecute am vândut mașina și am aflat ca ... anca-maria. anca-maria. Bună ziua! Zilele trecute am vândut mașina și am aflat ca trebuie sa achit taxa mașinii pe anul în curs fără sa am vreo reducere, mi s-a spus ca nu se ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am și eu o întrebare, dacă am radiat mașina în ... Nazica Nazica Bună ziua, am și eu o întrebare, dacă am radiat mașina în 23 ianuarie 2023 ,trebuie sa plătesc impozit la masina pe tot anul 2023, sau pot plăti doar ... (vezi toată discuția)