avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua, am cumparat o masina printr-un credit ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua, am cumparat o masina printr-un credit auto! Pana acum ...

Bna ziua,am cumparat o masina printr-un credit auto! Pana acum eu am platit impozitul auto ,dar pe numele firmei! In acest an,in septembrie,termin de achitat tot creditul,apoi urmeaza sa o inscriu pe numele meu! Intreb: impozitul mai este valabil ,sau va trebui sa platesc din nou?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 22:20, 6 Martie 2025
Buna ziua

Impozitul se plateste pe un an de zile.

Dupa ce transcrieti masina pe numele dvs, veti plati impozit incepand cu 2026 pentru ca impozitul pe 2025 (chiar daca masina a fost pe rolul firmei) este deja platit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare masina prin notar alexandru1993 alexandru1993 Buna seara ! Odata ce noua Taxa Auto este aproape aprobata ma tenteaza sa imi cumpar o masina Sh , dar sa o trec pe numele meu decat prin intermediul ... (vezi toată discuția)
Radiere auto cu proprietar decedat GIORGIANA1 GIORGIANA1 Mama a cumparat mai demult o Dacie (fabricata in 1977)de la sora ei ,care a decedat la scurt timp dupa aceea. Au facut un act la o firma de vanzari auto dar ... (vezi toată discuția)
Imi poate executa silit masina daca am act de vanzare-cumparare pe ea? adysss adysss Buna ziua, Primaria vrea sa ma execute silit pt impozite de 3000 Lei.Le-am spus ca vreau sa platesc,dar lunar,cate 300 de lei.Am si facut o plata de 300 e ... (vezi toată discuția)