avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua! Tatăl meu este decedat de 7 ani, iar acum ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua! Tatăl meu este decedat de 7 ani, iar acum m-am trezit ...

Confiscare specială
Bună ziua!
Tatăl meu este decedat de 7 ani, iar acum m-am trezit că este citat la judecătoria Craiova pe 20.03.2025, pentru art. 315.lit.c.
Cum să procedez?
Mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 6 Martie 2025
Daniel.ciocan, utilizator

Alte discuții în legătură

Lamurire Dan05 Dan05 Buna seara.Am fost citat intr.un dosar cu obiectul confiscare speciala (art.315 lit.c NCPP).Cum sa procedez? Trebuie sa imi iau un avocat sau iau un avocat din ... (vezi toată discuția)
Citatia in calitate de intimat art.315 lit.c ncpp SBV335 SBV335 Niste detalii inainte de a pune intrebarea principala , acum 3 ani am fost prins asupra mea cu un box metalic ,recent am primit o amanda pe care am platit-o la ... (vezi toată discuția)
Citatie brunetasexy brunetasexy buna ziua,am nevoie de niste lamuriri daca se poate,tatal meu a primit o citatie in calitate de intimat cu motivatia desfiintarea inscrisurilor conf art 315 ... (vezi toată discuția)