avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie casa sapata in pamant, fara fundatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie casa sapata in pamant, fara fundatie

Pentru o casa sapata in pamant, fara fundatie din beton, cu pereti realizati din cauciucuri umplute cu pamant trebuie autorizatie de constructie?
O puteti muta din loc?
Ce casa fara fundatie? Aveti un proiect, ceva? Ca arhitectul ar trebui sa stie daca va trebuie autorizatie. Eu cred ca da. Si cred ca si urbanism...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recompartimentare / amenajare apartament - e necesara autorizatie? vch2009 vch2009 Buna ziua, Vreau sa renovez apartamentul si sa mut o usa interioara cu doi metri mai incolo pe perete(peretele nu este de rezistenta). Usa va fi pe ... (vezi toată discuția)
Wc in curte vasile1312 vasile1312 buna ziua constructia unui wc. fara fundatie sau platforma din beton necesita autorizatie de constructie ? mentionez ca: cabina wc-ului este mobila . (vezi toată discuția)
Modificari perete in apartament alina20 alina20 Buna ziua, Ma adresez aici cu urmatoarea situatie: Intr-un apartament de 2 camere semidecomandat luat cu Prima Casa as dori sa fac o mica modificare:mai ... (vezi toată discuția)