avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... se poate anula un certificat de mostenire obtinut prin ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

se poate anula un certificat de mostenire obtinut prin nedeclararea ...

se poate anula un certificat de mostenire obtinut prin nedeclararea tuturor succesorilor la notar ?
Cel mai recent răspuns: costa1964 , utilizator 18:21, 6 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da ,este posibila o acțiune în instanta cu mari șanse de câștig.. Discutați cu un av mai ales dacă în masa succesorala existau ceva bunuri cu valoare economica.Nu va băgați în penal,pierdeți ani fără o finalitate, în civil durează tot ani dar se rezolva..
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumim de raspuns . ne vom indrepta in civil avand in vedere ca este vorba de un imobil ramas dupa fratele mamei care nu era casatorit si nici nu avea urmasi .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune anissia anissia Am avut un var care a decedat in luna noiembrie anul trecut, casatorit dar fara copii. Acum vreo 2 ani se pare ca i-ar fi facut sotiei un act prin care ... (vezi toată discuția)
Testament promocris promocris Buna ziua . Pe scurt povestea mea ar fi asa: In urma cu 10 luni tatal meu a decedat si a fost deschisa succesiunea la un notar .Fiind trei frati m-am ... (vezi toată discuția)
Partea mea la mostenire lupcris lupcris Buna seara, Va rog sa ma lamuriti in uramtorea problema.Mama mea a decedat in 2003 iar pe urma ei a ramas un apartament,suntem 2 frati din care fratele meu a ... (vezi toată discuția)