avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara , mia venit o înștiințare de executare ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara , mia venit o înștiințare de executare silita asupra ...

Buna seara , mia venit o înștiințare de executare silita asupra unei firme de care eu nu am habar, ce pot face în acesta privința. Are rost sa fac o contestație asupra ei , prejudiciul find de 6300 lei zi cât mar costa o contestatie

Alte discuții în legătură

Bună seara va rog sa ma ajutați dețin un apartament inpreuna ... Ralucaralu91 Ralucaralu91 Bună seara va rog sa ma ajutați Dețin un apartament inpreuna cu fosta soție (noi find divortati)care este girat la un credit de consum cu ipoteca ... (vezi toată discuția)
Executare silita Maria9696 Maria9696 As vrea sa stiu daca este posibila executarea silita pentru neplata facturii la apa timp de 3 luni in anul 2010 ( am folosit apa de la acel distribuitor pana ... (vezi toată discuția)
Prescriere Tataly Tataly Buna, In anul 2008 am facut o refinantare la bancpost de 12.000 de lei, din care am ramas cu 8.000 si ceva lei, am platit pana in 2010 dupa care nu am mai ... (vezi toată discuția)