avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionari şi probleme juridice legate de pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sunt pensionara cu statut de rezident in UK.
Noua lege a pensiilor prevede depunerea la 6 luni a formularului, anexa la lege-“certificat de viața”. Aceasta e condiție pentru acordarea, virarea in cont a pensiei lunare.
Întrebare: cine emite, atesta acest document- certificat de viața?
Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Cum se poate beneficia de pensie daca pleci in strainatate (ue) Gasculita Gasculita Buna ziua, Apelez la dvs deoarece am incercat la toate nr de telefon si adresele de e-mail de pe site-ul Casei de Pensii a Municipiului Bucuresti fara ... (vezi toată discuția)
Stabilirea resedintei in bulgaria dorinaadrianamus dorinaadrianamus buna ziua!locuiesc de mai mult timp in balcic bulgaria.actele mele sunt in totala contradictie cu starea mea actuala.as dori sa intru in legalitate adica sa ... (vezi toată discuția)
Pensie din strainatate siny siny Buna, incepand cu martie 2018 m.am repatriat in ro si primesc o pensie de urmaș dintr un stat ue. Am depus certificatul de rezident fiscal in ro incepand cu ... (vezi toată discuția)