avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizare???
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizare???

Buna ziua,
An urma unui accident rutier mi sa stabilit prin lege ca persoana culpabila sa-mi plateasca 3 milioane pe luna si o suma de 174 de milioane. Acum cel culpabil vrea sa-mi plateasca suma de 174milioane dar sa merg sa semneza ca sa nu-i mai retina lui cele 3 milioane, sint de acord cu el, dar nu stiu unde trebui sa merg pentru a primi aceasta suma legal si ce trebui sa semneza ca sa nu-i mai retina lui cei 3 mil. luna de luna.

VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 15:42, 11 Februarie 2010
puteti face o tranzactie extrajudiciara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire accident auto sebastian2001 sebastian2001 Buna ziua, in urma cu 4 saptamani am fost implicat intr-un accident auto, o tanti care nu era atenta a iesit de pe o straduta nerespectand semnul cedeaza ... (vezi toată discuția)
Ancheta stagnata datorita politiei rutiere laura_maria laura_maria Buna Ziua Caut un consultant care sa ma ajute intr-o problema. Este vorba despre un accident rutier i in urma caruia fratele meu de 20 de ani si un prieten al ... (vezi toată discuția)
Act notarial corneltorcea corneltorcea Buna ziua , vreau sa cumpar o casa si un teren extravilan , iar proprietarul a devenit de curind proprietar pe aceste bunuri (teren si casa ) in urma unei ... (vezi toată discuția)