avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Numărul blocului a fost modificat dar în contracte ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Numărul blocului a fost modificat dar în contracte nu..

În contractul apartamentului în care locuiesc blocul figurează cu numărul M (bănuiesc că era un număr provizoriu, de șantier). După o perioadă, blocul a primit numărul 56. De câte ori avem nevoie de prezentarea contractului (la schimbare CI, la încheierea unui contract, etc.) trebuie să scoatem un extras de Carte Funciara nou, pentru că acesta are un anumit termen de valabilitate. Am solicitat Primăriei o adeverință din care să reiese că denumirea blocului a fost modificată, dar am primit răspunsul că:trebuie să duc extras de CF și oricum acea adeverință nu este permanentă ci este la rândul ei valabilă parcă 10 zile. Sunt cca 70 de apartamente în bloc.
Oare chiar nu avem altă alternativă decât extrase de CF?

Alte discuții în legătură

Buna ziua tuturor, ma numesc nicola alexandru, ieri am cumparat ... Nicola Alexandru Nicola Alexandru Buna ziua tuturor, ma numesc Nicola Alexandru, ieri am cumparat un apartament, s-a facut contractul de vanzare cumparare si cand am ajuns acasa am observat ca ... (vezi toată discuția)
Extras carte funciara de informare sau de autentificare - diferente Luciana44 Luciana44 Dorind sa cunoastem situatia unui imobil cu mai multe apartamente , pentru ca suntem in litigiu cu proprietarii unuia dintre apartamente ,care au construit ... (vezi toată discuția)
Actualizare c.f. in extenso (colectiv) hylpolux hylpolux Recent, administratorul blocului in care locuiesc a scos un Extras de Carte Funciara in Extenso (colectiv) pt. a beneficia de scutire de impozit datorita unor ... (vezi toată discuția)