avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Tatal meu a decedat in iunie 2024, in urma ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Tatal meu a decedat in iunie 2024, in urma lui am ...

Buna seara! Tatal meu a decedat in iunie 2024, in urma lui am ramas 2 mostenitori(eu si sora mea),sora a facut declaratie de renuntare la mostenire,dar nu s-a facut nici o succesiune.Sora mai poate renunta la acea declaratie?

Alte discuții în legătură

Se poate anula succesiunea nelutu252002 nelutu252002 Buna ziua, Am urmatoarea problema: In 1980 a murit bunicul meu, mostenitori au fost tatal meu si sora lui. S-a dezbatut mostenirea si sora lui a renuntat ( ... (vezi toată discuția)
Succesiunea dupa scaderea termenului legale. baracescumihai baracescumihai Locuiesc in casa bunicilor care au decedat de mult .S-a facut succesiunea dupa decesul bunicului ,in urma careia au ramas mostenitori bunica ,tatal meu si inca ... (vezi toată discuția)
Declaratii renuntare succesiune bunici. buna ziua, am mai dezbatut ... R.A.V.E.N R.A.V.E.N Declaratii renuntare succesiune bunici. Buna ziua, am mai dezbatut aici problema cu care ma confrunt de ceva vreme. Situatia este in felul urmator: bunicii ... (vezi toată discuția)