avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Hotararile Adunarii Generale ale Asoc de proprietari, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Hotararile Adunarii Generale ale Asoc de proprietari, care genereaza ...

Hotararile Adunarii Generale ale Asoc de proprietari, care genereaza lucrari repetitive, mai trebuie discutate si aprobate in sedintele Comitetului Executiv, atunci and se executa?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:20, 7 Martie 2025
lucrarile repetitive nu mai sunt lucrari individuale ci intra la intretinere/ mentenanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cheltuielilor Corinaaa Corinaaa Se aproba in sedinta Comitetului Executiv \'\'confectionarea si montarea a doua usi metalice la subsol \'\' doresc sa stiu daca este legal sa platm aceasta ... (vezi toată discuția)
Cine semneaza contractele cu furnizorii? vali m vali m O iau pe urma utilizatorului flory_mr...scuze.. Cum interpretati art 66 litera i , unde scrie ca administratorul efectueaza formalitatile necesare in ... (vezi toată discuția)
Stergere "datorie" la asociatie de proprietari toni6687 toni6687 Buna ziua, As vrea sa stiu daca am posibilitatea sa dau in judecata in contencios administrativ asociatia de proprietari si daca in acest caz exista costuri ... (vezi toată discuția)