comitetul asociatiei a luat hotararea de a face o lucrare in bloc intr-o singura sedinta, fara cvorum, lucrare care a costat 36000 lei, adica cca.600 lei/apartament.Avand in vedere faptul ca hotararea nu a fost luata cu respectarea legii
pe langa sfaturile pe care le-ati primit mai sus, vreau sa fac o remarca:
sunteti sigur ca nu a fost vorba de Adunarea Generala? care a luat acea hotarare? (din ce spuneti mai sus...eu deduc ca nu stiti sigur). Solicitati hotararea si cititi-o, verificati-o, inainte de a actiona, fiindca poate fi luata cu un cvorum mai mic, in cazul in care se re-convoaca Adunarea Generala a Proprietarilor, din lipsa de cvorum (50%+1 din nr. proprietarilor)...poate era la a doua convocare si atunci se poate lua cu 50%+1 din nr. proprietarilor
prezenti...nu din totalul proprietarilor.
aveti aici temeiul legal: Conform Legii 230/2007: (2) Dacă la prima convocare nu este întrunit cvorumul necesar de jumătate plus unu, adunarea generală va fi suspendată şi reconvocată în termen de maximum 10 zile de la data primei convocări.(2) Hotărârile adunărilor generale vor fi luate cu votul majorităţii membrilor asociaţiei de proprietari
prezenţi la adunarea generală convocată sau reconvocată, după caz.
(altfel spus, mi-e greu sa cred ca au facut aceasta lucrare fara acoperire legala, dar poate ma insel...)
Analizati mai intai toate aspectele...
Succes!