avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara, am o mica problema, am un copil de 9 ani, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara, am o mica problema, am un copil de 9 ani, sunt divorțată ...

Bună seara,am o mica problema, am un copil de 9 ani,sunt divorțată de tatăl copilului dar încă suntem împreună,el este plecat cu munca în Danemarca, eu lucrez,în timpul săptămânii copilul e la bunicii de pe tata,de 2 ani de zile,ca pana atunci a avut grija ai mei cât eram eu la munca,deci acum copilul sta la socri de luni pana vineri,iar vineri dupa amiaza pana duminica la mine,bunica îl ajuta la teme se ocupa de el bunicul are un temperament cam prost vorbește urat,acum 2 saptcopilul a fost operat de fimoza,m-au găsit pe mn vinovata ca nu șanț o mama bună,în seara asa a avut o "discuție" cu soțul,și i-a zis ca ce el nu poate sa se ducă în instanta pentru nepot ca eu nu îs o mama bună,întrebarea mea e bunicii pot face în asa fel încât sa te decada di drepturi și sa ia copilul?
Nu. Autoritatea parinteasca se exercita de catre parinti. Oricum ceea ce povestiti dvs nu este nici pe departe ceva ce sa atraga decaderea. Fimoza este normala la baieteii de varsta frageda, operatia este una de rutina, nu va face asta asta o mama rea, nu exista acte de natura a atrage decaderea.

Din contra daca dvs nu considerati mediul de la bunicii paterni adecvat, puteti lua minorul la dvs sau lasa in grija bunicilor materni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca pot iesi cu copilul din tara mikygirl2010 mikygirl2010 Buna ziua!am un copil minor in varsta de 6 ani am divortat acum 2 ani,copilul mi-a fost incredintat mie(mama)tatal are drept de vizita in prima saptamana din ... (vezi toată discuția)
Concubinul și socrul mi-au luat fetița de la 40 de zile, acum 11 ani Kovacs Mihaela Andreea Kovacs Mihaela Andreea Buna seara am si o poveste lunga fostul meu concubin si socru meu mia luat fetita de la 40 de zile si ma trimis cu sora lui departe de copil sa lucrez a trecut ... (vezi toată discuția)
Drepturi parintesti Simina mara sofia Simina mara sofia Buna ziua sotul meu a decedat recent ramanand in urma 2 fetite ,socrilor mei adica bunicilor paterni le-am interzis accesul la fetite din cauza faptului ca ei ... (vezi toată discuția)