avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara, dureaza mult un proces prin care sa pot ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara, dureaza mult un proces prin care sa pot sterge dreptul ...

Buna seara,dureaza mult un proces prin care sa pot sterge dreptul de uzufruct pe care il au 2 persone? Cand s-a cumparat casa in contract scrie ca se vinde liber de sarcini,am contractele?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 09:45, 9 Martie 2025
Nimeni nu va poate spune excat cat dureaza, totul depinde de volumul de munca al completului respectiv, de complexitatea cauzelor judecate de acesta.
Acele persoane locuiesc acolo ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren in litigiu contadina contadina Buna ziua. Va rog frumos sa-mi spuneti, dupa efectuarea expertizei topo cit mai dureaza procesul? (vezi toată discuția)
Titlu de propietate danaoz danaoz buna!tatal meu a cumparat o casa de la bunicii mei,dar cand a facut contract de vanzare-cumparare le a dar dreptul la o camera,am putea sa vindem casa daca ei ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu clauza cami_alessia cami_alessia Buna seara.Am o prietena care este impreuna cu un tip de vreo 5 ani urmand sa se casatoreasca in curand.Problema lor este urmatoarea.Mama lui urmeaza sa le ... (vezi toată discuția)