avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună seara!Va rog frumos sa ma ajutați cu un ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună seara!Va rog frumos sa ma ajutați cu un sfat:astăzi am ...

Bună seara!Va rog frumos sa ma ajutați cu un sfat:astăzi am primit o notificare de la Orange în care fostul meu concubin are de plata 870 de roni-abonamentul sau lunar ,el acum mai bine de 10 ani a fost luat în spațiu de către mine ,atunci și a făcut și contractul la Orange,dar sa zic după 2-3 ani nu -mi mai amintesc exact si-a schimbat buletinul cu fosta lui adresa,unde are apartamentul -moștenire de la părinții lui,numai ca la Orange nu a anunțat schimbarea de domiciliu și astăzi sa nu îmi vina sa cred ca primesc înștiințare pe adresa proprietății mele ca are de plata suma respectiva în 48 de ore sau va fi dat în judecata.In cazul în care el nu își achita datoriile către Orange și se ajunge la executare silita ma pot executa pe mine(proprietatea mea,bunurile mele)datorita faptului ca el figurează la Orange cu adresa locuinței mele?Ce pot face eu sa nu se întâmple acest lucru?Am copie de pe buletinul lui cu adresa unde are locuință,ii pot înștiința pe cei de la Orange cum ca el nu mai are domiciliul acolo nici pe buletin,nici fizic?Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: SIMONA.Mariana , utilizator 10:23, 9 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

In cazul în care el nu își achita datoriile către Orange și se ajunge la executare silita ma pot executa pe mine

Nu, stați liniștită.
Buna ziua!Va mulțumesc foarte mult!

Manuela Rășină a scris:

Bună ziua,

In cazul în care el nu își achita datoriile către Orange și se ajunge la executare silita ma pot executa pe mine

Nu, stați liniștită.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O să tot primiți notificări dar este esențial să nu achitați nimic. Datoria este prescrisă, iar dacă va fi dat în judecată puteți invoca asta în instanță.
Buna ziua!Va mulțumesc pentru răspuns,cred ca nu am explicat destul de bine,cei 870 de roni sunt valoarea abonamentului sau lunar,și se pare ca luna trecuta nu l-a plătit,ce vroiam sa știu exact dacă eu pot fi afectata în cazul în care el figurează cu abonamentul la adresa mea,ce se întâmplă dacă el neplatindu-si facturile către Orange,executarea se poate face pe bunurile mele ?Ținând cont ca la Orange figurează pe adresa mea,acest fapt ma nelinisteste-in ce măsură ma poate afecta pe mine!?
Va mulțumesc!

Adrian ALBU a scris:

O să tot primiți notificări dar este esențial să nu achitați nimic. Datoria este prescrisă, iar dacă va fi dat în judecată puteți invoca asta în instanță.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita mihaimarzus mihaimarzus buna am mostenit apartamentu de la bunica si in 2008 a inceput sa vin acasa sa pe numele unei fete care a stat in chirie aici acum nu mai stim pe unde sta si ... (vezi toată discuția)
Abonament neplatit - recuperatori Alexandru Ionescu Alexandru Ionescu Buna seara, Incepand cu 11.2017 nu am mai achitat abonamentul Orange, in luna ianuarie totalul de plata era de 550 de lei. In luna februarie 2018 am ... (vezi toată discuția)
Neplata factura telefonie mobila blueadryanna blueadryanna Buna ziua, Am fost abonat la o firma de telefonie mobila (:\"ABC\") si acum 3 ani m-am mutat in strainatate. Drept urmare, am sunat la ABC si am cerut ... (vezi toată discuția)