avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. Am și eu o problema și doresc ajutor, eu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. Am și eu o problema și doresc ajutor, eu împreună ...

Bună ziua. Am și eu o problema și doresc ajutor, eu împreună cu mama am luat un ap de comun acord, din păcate pe numele ei, a fost renovat de la 0 din banii mei, ap la care eu plătesc ratele pentru mobila electrocasnice ssamd. În fiecare luna eu ii fac transfer bancar pe card mamei unde se specifica ca transferul este pt rate, am plătit facturile în avans mereu, impozitul și asigurarea la fel plătite de mine. În mom de fata ma amenință că sa plec și ca nu îmi da banii pe investiție pentru ca spune ea "am plătit chirie".
Doresc sa iau masuri pentru ca incep sa cred ca are probleme psihice. Ma amenință de când ma știu, la 15 ani am fost data afara din casa pentru ca și a ales bărbatul în locul meu , eu am stat în chirie și nu m a ajutat, iar în prezent când credeam ca e mai bine, a început discuțiile.
Cel mai recent răspuns: RubyMuresan , utilizator 09:46, 9 Martie 2025
Dacă este cumpărat pe numele ei, nu l-ați luat împreună cu ea.
Mama este proprietară de drept 100%, nu aveți nimic la comun pe cote părți.
Ultima modificare: Duminică, 9 Martie 2025
Dapix, utilizator
Pai și eu dacă am băgat bani în apartament, cum îmi pot lua dreptul? Nu mi se pare normal sa ii plătesc ratele și după sa fiu amenințată sa plec spunând ca mi am achitat statul acolo.

Dapix a scris:

Dacă este cumpărat pe numele ei, nu l-ați luat împreună cu ea.
Mama este proprietară de drept 100%, nu aveți nimic la comun pe cote părți.

Aveți eventual un drept de creanță.
Îmi puteți da detalii? De când este luat apartamentul, la fiecare inconvenient al ei, ma amenință sa plec pentru ca este pe numele ei, eu cum pot proceda mai exact? Eu am martori și dovezi precum ca am plătit către ea sumele ratelor la tot ce tine de mine, insista pana în ultima clipa ca ea "m a lăsat în chirie". Eu am investit pana în prezent suma de 5 mii de euro.

Adrian ALBU a scris:

Aveți eventual un drept de creanță.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata rate la casa mamei. cum recuperez banii ? mimi02 mimi02 Buna ziua, Va prezint urmatoarea situatie: Mama mea a platit avansul la o garsoniera acum 3 ani si anume suma de 20 000 Eur. Garsoniera costa 25 000 Eur. ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa divort chiliman chiliman buna ziua ma numesc alin sa va spun de ce ma aflu pe acest site eu si sotia suntem in divort avem un copil minor ,eu am un apartament pr.per.inainte de ... (vezi toată discuția)
Divorț ContSters469444 ContSters469444 Nici nu știu cu ce sa incep Am cea mai nefericită căsătorie la nici 26 de ani alaturi de cel mai indiferent soț împreună avem 1 fetiță .! Doresc ... (vezi toată discuția)