avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Respins cerere schimbarea spațiu comercial
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Respins cerere schimbarea spațiu comercial

Am depus actele la primăria sectorului 4, pentru schimbarea destinație unei clădiri în spațiu comercial. Mi s-a respins cererea motivante ca este zona L1e, zona de locuințe. Menționez ca în jurul imobilului pt care s-a solicitat schimbarea sunt zeci de societati (magazine, cabinet veterinar, pariuri sportive) si nu inteleg ei sub ce forma funcționează? Au clădirea trecuta ca spațiu comercial sau mai exista și o alta varianta sa funcționeze ca societate intr-un imobilului cu alta destinație decât spațiu comercial?
Ultima modificare: Duminică, 9 Martie 2025
Laura_E_Neagu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 09:40, 9 Martie 2025
Declarați punct de lucru în acel spațiu și desfășurați activitatea. Se face un cotract de comodat sau de închiriere între proprietarii imobilului și firmă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea destinatiei cladirii din garaj in magazin KandyK KandyK Ma intereseaza ce acte am nevoie pentru a schimba destinatia cladirii , si ce amenda pot lua pentru nerespectarea DT,ce a fost intocmita pt anexa garaj insa ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de la registrul comertului pentru functionare magazin valentina370 valentina370 Buna ziua, lamuriti-ma va rog si pe mine ce documente trebuie sa duc la Registrul Comertului Alexandria ca sa imi emita autorizatie de functionare pentru un ... (vezi toată discuția)
Obligatii in calitate de comodatar KandyK KandyK Ma intereseaza ce acte am nevoie pentru a schimba destinatia cladirii , si ce amenda pot lua pentru nerespectarea DT,ce a fost intocmita pt anexa garaj insa ... (vezi toată discuția)