avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce fac daca CEX.ul nu îmi apăra interesele de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce fac daca CEX.ul nu îmi apăra interesele de proprietar? Vor ...

Ce fac daca CEX.ul nu îmi apăra interesele de proprietar?
Vor să facă verificarea instalației de gaz cu o suma mai mare decât aceiași lucrare la scara alăturată( 100 lei/ ap fata de 75 lei ) Refuza să afișeze contractul.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mahomas853 , utilizator 12:50, 9 Martie 2025
Buna ziua

Legea 196/2018 va da dreptul sa primiti copii dupa toate acetele, inclusiv contractele cu furnizorii

Articolul 28
(1) Proprietarii din condominiu au dreptul să fie informați în legătură cu toate aspectele ce privesc activitatea asociației, să solicite în scris și să primească copii după orice document al acesteia. Proprietarii care solicită copii după documentele asociației de proprietari vor suporta costul de multiplicare a acestora.

Cererti in scris presedintelui copii dupa acte si eventual explicatii pentru cota de contributie. Este obligat legal sa va raspunda in maxim 10 zile. Daca presedintele nu raspunde, adresati-va comitetului executiv. Daca nici asa nu primit raspuns, mergeti la primarie la departamentul care se ocupa de relatiile cu asociatiile de proprietari. Daca nici asa nu se rezolva, singura cale ramasa este instanta.
Mulțumesc...Instanta este singura soluție, acum. Nu răspunde nimănui...Primăria 6 e inertă...Mulțumesc ,încă odata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie proprietari - lipsa raspuns in 30 de zile de la solicitare someonedan1980 someonedan1980 Am depus catre Asociata de proprietari din care fac parte o adresa scrisa (cu nr de inregistrare) in care am solicitat in scris raspuns la mai multe probleme ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! În luna iunie am sunat la distrigaz, sa sesizez ... Neagu Camelia Neagu Camelia Bună ziua! În luna iunie am sunat la Distrigaz, sa sesizez întreruperea gazului de doua zile, după ce am contactat administratorul Asociației de locatari, ... (vezi toată discuția)
Plătesc prea mult la întreținere Alexandru Z Alexandru Z Plătesc prea mult la întreținere, nejustificat. Ne fura atât ea președinta cât și el administratorul. Plus cer și bani pentru diferite reparații de ... (vezi toată discuția)