avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... defunct are testament cu soția pentru toată averea. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

defunct are testament cu soția pentru toată averea. Soția ...

defunct are testament cu soția pentru toată averea. Soția este decedata. Nu are copii. Cine mostenetste? Are 3 frați ai mamei care trăiesc și verișori de la alți 3 frați ai mamei. Aceștia 3 din urma sunt decdati. Cine vine la moștenire? Doar cei 3 unchi aflați în viață?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:59, 9 Martie 2025
Pe defunct îl mostenesc doar unchii și mătușile în viață.
S-a dezbătut succesiunea după soție?
Ultima modificare: Duminică, 9 Martie 2025
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune vin și eu cu o întrebare ce tine de succesiune. ... m50maria m50maria Dezbatere succesiune Vin și eu cu o întrebare ce tine de succesiune. Un văr a murit, unic fiu la părinți, necăsătorit , fără copii. Mama sa a avut 5 ... (vezi toată discuția)
Suuccesiune cu peripetii zita74 zita74 Este un caz mai special: bunica mea D-zeu s-o ierte a avut doi fii. Unchiul meu a murit inaintea mamei sale ( nu a avut copii), tatal meu a murit dupa bunica ( ... (vezi toată discuția)
Prioritate la succesiune emil1702 emil1702 Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: trebuie facuta succesiunea dupa o persoana decedata in 2007(numita in continuare \"persoana\") care a avut un ... (vezi toată discuția)