avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am 62 de ani și 44 ani de muncă, născută la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am 62 de ani și 44 ani de muncă, născută la 02.06.1963. Am ...

Am 62 de ani și 44 ani de muncă, născută la 02.06.1963, sunt de sex feminin.
Am depus dosarul de muncă.
După Decizia de pensionare, mai am dreptul să lucrez în privat, la același loc de muncă?
Ultima modificare: Luni, 10 Martie 2025
Decebal58, utilizator
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 09:48, 10 Martie 2025
Ati depus - presupun - dosarul de pensie , nu de munca . Pensia dvs. va fi de limita de varsta daca aveti in cei 44 ani , cel putin 33 ani si 2 luni stagiu CONTRIBUTIV , dar presupun ca aveti . La primirea deciziei de pensie , angajatorul dvs. va trebui sa va inchida CIM si , daca si el va dori , va va incheia un altul , in conditiile pe care le negociati .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata chirila.florentina chirila.florentina Buna ziua, As dori sa stiu conditiile de pensionare anticipata pentru o persoana de sex feminin, nascuta la data de 22.10.2963 si care are 34 ani in campul ... (vezi toată discuția)
Pensionare femei MoniKa_ MoniKa_ Buna ziua. Pentru o persoana, sex feminin, nascuta in 03.1964 care sunt conditiile de pensionare in ambele cazuri de pensie, anticipate sau la limita de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pe data de 9 oct 2026, voi implini varsta de 63 ani, ... Pensiamea Pensiamea Buna ziua, pe data de 9 oct 2026, voi implini varsta de 63 ani, deci ma calific pentru pensie. Stiu ca daca am un copil nascut si crescut de mine, beneficiez ... (vezi toată discuția)