Buna ziua,sotul a fost la politie sa predea permisul cu hotararea listata de pe portal,si i-au spus ca trebuie sa mearga cu originalul,iar cei de la registratura judeactoriei i-au spus ca trebuie sa astepte sa ne vina acasa,sa treaca cele 30 de zile obligatorii pt apel,si apoi sa predea permisul.Nu am primit nimic acasa si a fost oprit in trafic si i s-a facut dosar penal ca condus cu permisul suspendat.(suspendat din 19.02.2025,oprit in 07.03.2025 cand am gasit in cutia postala si notificare de la politie ca i se prelungeste suspendarea cu inca 30 de zile ca nu a predat permisul.)Ce am putea face?
Vorbiti cu un avocat sa va ajute sa dovediti cele expuse. Pacat ca nu ati discutat cu unul inainte ca sa vedeti cum puteati legaliza hotararea in termenul de apel. Trebuie verificat si dosarul acela contraventional.
Mandatul avocatului care a facut contestatia (plangerea) s-a terminat. Era bine sa intrebati atunci, imediat, cum sa legalizati hotararea inainte de expirarea termenului de apel, acum nu mai este relevant.
Trebuie verificat dosarul contraventional, o poate face alt avocat, ca oricum este o alta treaba.