avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua , sunt medic și lucrez la cabinet medical ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua , sunt medic și lucrez la cabinet medical școlar ...

Bună ziua , sunt medic și lucrez la cabinet medical școlar la Autoritatea publică locală ; primesc salar de la Ministerul Sănătății; în iunie am condiții de pensionare la limita de vârstă ; aș dori să mai rămân în activitate prin cerere de prelungire a activității ; pot cumula în aceste condiții pensie cu salar ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:18, 10 Martie 2025
Nu..cumulul se va face in baza unui nou c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere personal ajuns la varsta pensionarii ionescu99 ionescu99 Va salut pe toti. Am o problema si sper sa primesc raspuns la unele nelamuriri pe care le am. Situatia sta in felul urmator. Lucrez intr-un spital , fiind sef ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract de munca dupa pensionare la limita de varsta si stagiu intreg elenabamboi elenabamboi Lucrez ca expert in instruirea maritima la o institutie de pregatire in subordinea Ministerului Transporturilor. In iunie 2013 implinesc varsta de ... (vezi toată discuția)
Pensia pentru limita de varsta lilianan lilianan Buna ziua, cand salariatul are decizia de incetare a pensiei pentru limita de varsta si vrea sa lucreze in continuare , se poate prelungi contractual prin ... (vezi toată discuția)