avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decontare cheltuieli la o societate cu contract de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decontare cheltuieli la o societate cu contract de comodat pentru spatiu

La o societate cu contract de comodat pentru spatiu a venit factura de la electrica pe numele proprietarului.Cum as putea sa achit aceasta factura cu o valoare mai mare de 5000 lei din contul societății? Ce acte sa fac? Mulțumesc.
Ultima modificare: Luni, 10 Martie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Nerespectare contract comodat simona435 simona435 Sunt pers. juridica, si am un spatiu comercial luat in baza unui contract de comodat. Acest spatiu este o anexa a casei proprietarului, dar cu contorizari ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am avut făcut contract de comodat cu o firma pe ... Mari Ana 1 Mari Ana 1 Bună seara, Am avut făcut contract de comodat cu o firma pe o clădire din proprietatea mea...firma respectiva a încheiat contract la E on pentru energie ... (vezi toată discuția)
Pfa-fisa de operatiuni diverse VvalentinaA VvalentinaA Buna ziua, Sunt PFA si as dori sa ma ajutati cu o informatie referitoare la completarea fisei pentru operatiuni diverse si implicit a jurnalului privind ... (vezi toată discuția)