avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... La o societate cu contract de comodat pentru spatiu a ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

La o societate cu contract de comodat pentru spatiu a venit factura ...

La o societate cu contract de comodat pentru spatiu a venit factura de la electrica pe numele proprietarului.Cum as putea sa achit aceasta factura cu o valoare mai mare de 5000 lei din contul societății? Ce acte sa fac? Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Nerespectare contract comodat simona435 simona435 Sunt pers. juridica, si am un spatiu comercial luat in baza unui contract de comodat. Acest spatiu este o anexa a casei proprietarului, dar cu contorizari ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am avut făcut contract de comodat cu o firma pe ... Mari Ana 1 Mari Ana 1 Bună seara, Am avut făcut contract de comodat cu o firma pe o clădire din proprietatea mea...firma respectiva a încheiat contract la E on pentru energie ... (vezi toată discuția)
Pfa-fisa de operatiuni diverse VvalentinaA VvalentinaA Buna ziua, Sunt PFA si as dori sa ma ajutati cu o informatie referitoare la completarea fisei pentru operatiuni diverse si implicit a jurnalului privind ... (vezi toată discuția)