avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Bună ziua, tot aud despre cei cu pensii speciale că ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Bună ziua, tot aud despre cei cu pensii speciale că le merită ...

Bună ziua, tot aud despre cei cu pensii speciale că le merită întrucât, conform statului profesional, nu au avut voie sa desfășoare alte activități în timpul exercitării profesiei. Întrebare: pot desfășura funcționarii publici de execuție în mod legal, alte activități remunerate paralel cu exercitarea funcției publice ( in afara celor din învățământ, cercetare, domeniul artistic, drepturi de autor)? Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Functionar public - posibile incompatibilitati? ana_maria34 ana_maria34 Buna ziua, Sunt functionar public si am avut incheiate mai multe contracte cu un centru de cercetare si pregatire profesionala (finantat din venituri ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate functie publica Lyya Lyya Sunt functionar public de profesie economist in cadrul Biroului resurse umane si salarizare din cadrul unei institutii publice din sectorul sanitar. Pot ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitati cu statutul de functionar public cu statut special - politist abramburica72 abramburica72 Sunt functionar public cu statut special - politist, dar in acelasi timp am si o pregatire in meseria de tehnician dentar(cred ca face parte din cadrul ... (vezi toată discuția)