avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... TICHETE DE MASA Daca angajatorul la care lucrez nu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

TICHETE DE MASA Daca angajatorul la care lucrez nu doreste sa ...

TICHETE DE MASA
Daca angajatorul la care lucrez nu doreste sa mai dea tichete de masa angajatilor care pleaca fara sa stea in preaviz,,,este legal lucrul acesta? Din punct de vedere legal el poate face lucrul acesta? In CCM sau ROI se mentioneaza ca poate da angajatilor tichete de masa, dar nu zice in ce conditii, de cand sau ce valoare....
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:47, 10 Martie 2025
Ar trebui stabilite conditiile/criteriile de acordare ..in lipsa acestora este greu de pronuntat daca se acorda sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa iulianaadriana iulianaadriana Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca in cazul demisiei fara preaviz firma poate sa imi retina bonurile de masa. Mentionez ca demisionez fara preaviz deoarece ... (vezi toată discuția)
1 nemotivata - poat e taia tichetele de masa pe o luna ? 22.08.2009 22.08.2009 Va rog frumos a-mi raspunde la urmatoarea intrebare ; Cf legi tichetelor de masa - acestea se acorda aferent nr de zile lucrate , fara a depasi nr ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa sibcon sibcon Exista vreo lege care sa zica ca pentru perioada de preaviz nu se mai acorda tichetele de masa? Multumesc! (vezi toată discuția)