avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua!Am distrus un blocator de parcare zilele ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua!Am distrus un blocator de parcare zilele trecute, iar ...

Buna ziua!Am distrus un blocator de parcare zilele trecute, iar proprietarul era fix la geam.Parcarea respectiva este in proprietatea sector 4 si blocatorul a fost montat tot de ei, dar cel care plateste anual pentru loc se ocupa de el.Am discutat, m am oferit sa i instalez eu unul nou, nu a dorit, a spus ca o sa sune la firma din contract si va cere deviz. Eu i am oferit 500 de ron deoarece acesta este pretul mediu al unui blocator cu tot cu montaj, acesta mi a spus ca va reveni cu devizul si daca e mai mult sau mai putin ma va contacta.Astazi vine devizul 1330 de lei, un pret de 3 ori mai mare decat media din piata..Eu nu doresc sa mai platesc alti bani..Acesta ma poate trimite in instanta pentru plata blocatorului, se poate face dosar penal pentru distrugere??Mi se pare inadmisibil sa fie de 3 ori mai mult un simplu blocator..
Depinde cum i-ati facut oferta de reparatii, era bine sa fie o notificare dovedibila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! de curând am fost anunțați de către administrator ... craiova3 craiova3 Buna ziua! De curând am fost anunțați de către administrator ca trebuie sa ne montam, obligatoriu până la finalul anului acele repartitoare pe ... (vezi toată discuția)
Contestare despagubiri oferite deedee639 deedee639 Buna ziua, Casa de asigurari - precizez ca am o asigurare suplimentara - mi-a oferit o suma mult prea mica pentru acoperirea prejudiciilor produse in urma ... (vezi toată discuția)
Autoturism dauna totala heathcliff heathcliff Buna seara, In data de 05.03.2016 am fost implicat intr-un accident rutier din care, printre altele, a rezultat dauna totala a autoturismului pe care il ... (vezi toată discuția)