avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Retrocedare teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Retrocedare teren agricol

retrocedare teren agricol. Buna ziua. Ma intereseaza daca retrocedarea terenurilor agricole cu care s-a intrat in colectivizare mai este in vigoare. Cu multumiri anticipate
Ca sa beneficiați de prevederile legislatiei respective trebuiau făcute demersuri în baza legii 18 pe la începutul.anilor 90,dvs sau autorii dvs.Daca nu ați făcut demersuri la acel moment acum e tardiv..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot depune în prezent o acțiune civila pentru retrocedarea ... Floryyyyan Floryyyyan Mai pot depune în prezent o acțiune civila pentru retrocedarea în conformitate cu prevederile legilor 18/1991, 1/2000 sau 10/2001 a terenurilor preluate ... (vezi toată discuția)
Terenuri mihai0521 mihai0521 Mai deunazi am gasit printr-o lada mai veche de la bunica mea doua titluri de proprietate: unul din 1921, iar al doilea din 1948. Parintii mei mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
Revendicare teren confiscat de comunisti soso_i soso_i Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca pentru terenurile confiscate in timpul comunismului se mai poate face cerere de revendicare? ... (vezi toată discuția)