avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Stergere primarie autoturism înstrainat de sot decedat
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Stergere primarie autoturism înstrainat de sot decedat

Buna ziua. Sotul meu a decedat. Inainte de a muri, a dat unui coleg un autoturism tico fara sa fi apucat sa faca actele de vanzare-cumparare. De 7 ani, eu platesc impozitul pt acest autovehicul. Nu detin niciun act al masinii, nu l-am putut introduce in succesiune. As vrea sa il sterg din evidentele fiscului. Astazi am aflat cui l-a dat. Cum as putea sa procedez ca sa fie casat si sters din evidentele fiscului sa nu mai platesc impozit? Mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 10 Martie 2025
Irina. Popescu, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum radiez de la fisc un autoturism vandut, pentru care nu detin acte carmaciu carmaciu Am vandut in urma cu zece ani un autoturism unui cetatean, am mers cu el la primarie ca sa inregistram autoturismul pe numele lui. Era coada, asa ca l-am lasat ... (vezi toată discuția)
Succesiune totolina totolina m-am casatorit in 2005 iar in 2008 sotul meu a decedat. pe numele lui, la administratia financiara figureaza trei autoturisme, dobandite de el inainte de ... (vezi toată discuția)
Scoatere de la impozite si taxe a unui autoturism vechi... ela-ela ela-ela Buna ziua Fratele meu a vandut un autoturism in urma cu cativa ani unui coleg si a incheiat un contract de vanzare-cumparare (autentificat la ambasada). Acel ... (vezi toată discuția)