avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

m-am casatorit in 2005 iar in 2008 sotul meu a decedat.
pe numele lui, la administratia financiara figureaza trei autoturisme, dobandite de el inainte de casatorie si pe care le-a vandut cu chitante de mana, nemaifacand acte notariale.
acum, cand platesc fiscul la casa, trebuie sa platesc si acele autoturisme deoarece rolul lui este pe aceeasi adresa comuna.
intrebarea mea este, cum sa procedez, ca sa nu mai platesc acele masini, eu nu am facut succesiune in urma decesului ca nu aveam bunuri dobandite impreuna si nu stiu unde sa ma adresez sa comunic ca acele persoane care au cumparat autoturismele, circula cu acte pe numele unui decedat.
actele masinilor sunt la noii proprietari eu nici macar nu stiu cui i le-a vandut.
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 18:26, 15 Aprilie 2011
Daca detineti documentele de instrainare autoturisme,contactati personal serviciul evidenta auto si detaliati situatia
Se va emite dovada ,in baza careia autoritatea fiscala va dispune radierea autoturismelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina vanduta fara acte - care e procedura radierii? mihacheia mihacheia Buna ziua !!! in data de 1992 sotul meu a vandut un audi 80 si un mercedes 250 ....unor persoane pe care eu nu le cunosc si nu a facut nici un act de ... (vezi toată discuția)
Probleme vanzare autoturism viorel61 viorel61 Am urmatoarea problema : tatal meu a decedat acum 3 ani, detinea un autoturism pe care l-am instrainat acum 2 ani doar pe baza unei chitante , (nu aveam ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa procedez si cui trebuie sa ma adresez pentru a-l gasi pe cel caruia i-am vandut masina? maria162 maria162 Buna ziua, Am vandut in anul 2007 un autoturism cu chitanta de mana urmand ca in cel mai scurt timp sa facem actele oficiale. Intre timp m-am mutat si am ... (vezi toată discuția)