avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina vanduta fara acte - care e procedura radierii?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina vanduta fara acte - care e procedura radierii?

Buna ziua !!! in data de 1992 sotul meu a vandut un audi 80 si un mercedes 250 ....unor persoane pe care eu nu le cunosc si nu a facut nici un act de vazare.masinile figureaza pe numele sotului meu (care este decedat ) de 1 an de zile tot primesc de la fisc instiintari ca trebuie sa platesc impozitul la aceste masini .(impozitul acumulat din data 1992 si pana in ziua de azi) v-as ruga daca se poate sa imi spuneti ce posibilitati a-si avea de a rezolva aceasta problema si nu as vrea sa platesc aceste taxe pt ca mi se pare aberant sa platesc taxele altora !!! si nu am nici un act de la nici o masina !!(e posibil ca aceste masina nici sa nu mai fie in circulatie !!! ce as putea sa fac ms aticipat !!

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:14, 24 Februarie 2013
Obligatia finalizarii procedurii de instrainare autovehicul revine exclusiv proprietarului
Daca detineti copii ale actelor celor 2 autoturisme solicitati la SPR evidenta auto sa comunice oficial daca acestea se mai afla in circulatie si actulul detinator
Incheiati declaratie notariala prin care va precizati ca nu mai detineti fizic cele 2 autoturisme urmare a vanzarii acestora
In baza declaratiei notariale eventual a dovezii eliberate de SPR evidenta auto,solicitati la administratia financiara radierea celor 2 auto-dupa achitarea integrala a debitelor acumulate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit auto flobos656 flobos656 In perioada 1986-1998 am locuit in Constanta . In aceea perioada am detinut trei masini care una dupa alta au fost vindute cu act de vinzare- cumparare. In ... (vezi toată discuția)
Radiere auto cu probleme Mrn.axel Mrn.axel Buna ziua, Am facut greseala sa dau spre folosinta un autoturism (dacia 1310) acum cativa ani, catre o ruda. Masina a ramas in acte pe numele meu, dar ... (vezi toată discuția)
Scoaterea din circulatie unei autoturism fãră acte Bordas Anisoara Bordas Anisoara Cum pot scoate (radia) o mașină Dacia 1300 anul 1989 din circulatie care a fost vîndut în 2007 cu toate actele.Masina este pe numele soțului meu.Avem doar ... (vezi toată discuția)