avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum pot ,oficial,să renunț legal și fără să-mi ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum pot ,oficial,să renunț legal și fără să-mi iau viața, ...

Cum pot ,oficial,să renunț legal și fără să-mi iau viața, la dreptul de vot ,pentru că oricum nu contează?.
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 21:40, 10 Martie 2025
Buna ziua

In Romania dreptul de a vota nu este o obligatie, ci un drept si sunteti liber sa vi-l exercitati sau nu. Daca nu vreti sa votati, nu va obliga nimeni.

Alta varianta e sa obtineti cetatenia altui stat si apoi puteti sa renuntati la cetatenia romana. Dar aveti grija ce alegeti, pentru ca cetatenii Belgiei, Greciei, Bulgariei si Luxembourgului sunt obligati sa voteze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prezenta romanilor la vot a depasit 50 % la nivel de tara ! Roland Mindrila Roland Mindrila Prezenta romanilor la vot a depasit 50 % la nivel de tara ! Asta nu denota decat cresterea interesului romanilor pentru o reprezentare mai buna a celor de ... (vezi toată discuția)
Vot referendum din strainatate hub1812 hub1812 Buna, As dori sa votez la referendumul de pe 7 octombrie dar voi fi plecat in Spania in vacanta pe data in care se merge la vot. Este vreo metoda prin care ... (vezi toată discuția)
Noi cu cine votam? sau... mai votam? cerda cerda Buna seara tuturor! Avand in vedere ca de 20 de ani, in functiile importante de decizie din ROMANIA, se afla aceeasi oameni,noi cei care stam si ... (vezi toată discuția)