avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara. As dori un sfat sau o cale mai usoara ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara. As dori un sfat sau o cale mai usoara pentru a rezolva ...

Buna seara. As dori un sfat sau o cale mai usoara pentru a rezolva o problema legata de mostenire.
Strabunicii mei au murit acum mai bine de 15 ani. Au murit si din copiii lor, si din nepotii lor. In casa lor a ramas ultimul lor baiat, el ocupandu-se de ingrijirea si inmormantarea lor. El si cu familia lui. Au adus imbunatatiri, au platit facturi si impozit. Abia acum au realizat ca nu au dezbatut mostenirea pe acea proprietate. Dar, intre timp au mai murit din copii, nepoti sau chiar stranepoti. Iar, pentru a dezbate mostenirea ei trebuie sa adune din cei ramasi, care sunt destul de multi si de imprastiati prin lume. Exista cumva o cale mai simpla, fara atata bataie de cap?
Multumesc.
Am uitat sa specific ca nimeni nuvreanimic si vor sa cedeze in favoarea celui ramas in proprietate.
Ultima modificare: Luni, 10 Martie 2025
Corina Brig, utilizator

Alte discuții în legătură

Succesiune nedezbatuta dupa strabunica. cum se procedeaza daca ... AnaMaria009 AnaMaria009 Succesiune nedezbatuta dupa strabunica. Cum se procedeaza daca o parte din copii strabunicii au murit si su mai rămas doar 1 copil, 2 nepoti si 1 stranepot? (vezi toată discuția)
Mai mulți moștenitori! Lupu88 Lupu88 Buna ziua! Am câteva nelămuriri va rog dacă mă puteți ajuta. Vreau să cumpăr un teren Intravilan și situația sta in felul urmator: Propietarul ... (vezi toată discuția)
Cedare mostenire Iosua Iosua Tata si matusa mea imi pot ceda partea de teren la un notar contra unei sume de bani? Terenul si casa este pe numele strabunicului meu. (vezi toată discuția)