avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna , am o intrebare ,locuiesc de 2 ani in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna , am o intrebare ,locuiesc de 2 ani in apartamentul unei ...

Buna , am o intrebare ,locuiesc de 2 ani in apartamentul unei prietene ,nu am contract de inchiriere sau altceva ,problema este cu administratorul blocului ,am observat ca de 1 ,7 luni la consumul de apa calda/ rece afisat pe afisul cu cheltuielile de bloc se pune in plus m cubi ,cand la apa calda ,cand la apa rece ,desi in fiecare luna ii prezint hartia cu contoarele la zi in momentul platii cheltuielilor ,eu notez de cand sant in apartament contoarele luna ,data si anul asa am observat ca administratorul in decurs de 1an si 7 luni ,ma incasat cu 573,59 lei mai mult insumand m cubi cu pretul afisat ,asta pe langa pierderile masive afisate la panou. Ce pot face?? Am dreptul de a face plangere la ANPC SAU ANAF?? Pentru a recupera bani???

Alte discuții în legătură

Unde pot reclama un administrator de asociatie? alyaleme alyaleme e normal sa-mi fie inputat la plata apa rece si calda atata timp cat in apartament nu locuieste nimeni?asta a facut administratora blocului in care locuiesc ... (vezi toată discuția)
Diferete la apa rece Vasile Badea Vasile Badea Poate sa ma lamureasca cineva? La asociatia de proprieteri de cateva luni de zile se plateste pentru apa rece, desi am adus la cunostiinta administratorei si ... (vezi toată discuția)
Cit costa un metru cub de apa calda ContSters10241 ContSters10241 Buna ziua Va rog sa-mi spuneti daca puteti cit costa un metru cub de apa calda in pitesti?si daca este adevarat ca blocurile care sunt mai aproape de centrala ... (vezi toată discuția)