avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Aplicarea Art.IV OUG 9 din 6 martie 2025 .Ce se ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Aplicarea Art.IV OUG 9 din 6 martie 2025 .Ce se intampla cu personalul ...

Aplicarea Art.IV OUG 9 din 6 martie 2025 .Ce se intampla cu personalul contractual care in prezent cumuleaza pensia cu salariul ,dar care nu a indeplinit varsta standard de pensionare ?Ce sanctiuni sunt pentru intarzierea punerii in aplicare ?

Alte discuții în legătură

Disponibilizare dana_ludmila dana_ludmila Pe data de 16.10.2009 un salariat implineste varsta de pensionare. Cu o luna inainte i s-a dat preaviz de concediere colectiva, iar decizia de concediere i ... (vezi toată discuția)
În ian 2026 ma pot pensiona anticipat cu penalizare, dacă am ... neli_rebe neli_rebe În ian 2026 ma pot pensiona anticipat cu penalizare, dacă am un copil , beneficiez de reducerea de 6 luni, adică sa ma pensionez în august 2025 în loc de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt nascuta in data de 10 esptembrie 1962 si am un ... vanatorul vanatorul Buna ziua, Sunt nascuta in data de 10 esptembrie 1962 si am un stagiu total de cotizare de 39 ani si 6 luni, din care 9 ani si 5 luni in gr. II . Deasemenea ... (vezi toată discuția)