Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati, sunt in situatia in care un salariat este in concediu medical din 06.02.2025-data de la care nu s-a mai prezentat la munca, refuza sa predea concediul medical(nici macar poza) si nu se prezinta nici la locul de munca. Ce solutie am? Suspendarea contractului si asta pana la ce data, avand in vedere ca nu raspunde la telefon. Ce alte solutii legale mai am? Multumesc mult!
LexConsultant
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Eu vă recomand să consultați un avocat specializat în dreptul muncii, pentru a analiza situația și a vă asigura că urmați toți pașii legali. Tot avocatul vă poate ajuta să evaluați și opțiunile disponibile în cazul în care angajatul nu răspunde la nici o notificare. O zi bună.
Multumesc de raspuns. Problema este ca de o luna ne rugam de el sa ne predea concediul medical si ne evita. Il suspendam incepand de azi, dar in perioada 06.02-prezent, ce fac cu el?
Motivare absente
utc
Buna ziua,
Am avut 2 saptamani internare cu copilul in varsat de trei ani, mi s-a eliberat doar o adeverinta din care rezulta ca am fost internata. Pe baza ... (vezi toată discuția)