avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ordin de protectie impotriva mea pe nedrept. Buna ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ordin de protectie impotriva mea pe nedrept. Buna ziua, Fosta ...

Ordin de protectie impotriva mea pe nedrept.

Buna ziua,

Fosta sotie (probleme psihice, locuieste in acelasi apartament cu mine in chirie inca deoarece refuza sa se mute, caut eu sa ma mut cat de repede dar dureaza) a fost azi a la judecatorie si am primit un apel de la un avocat din oficiu cu privire la un ordin de protectie cerut de ea contra mea.
Am fost chemat maine la pranz.

Ce pot face, mai exact, pentru a ma apara?

Ea a scris un eseu intreg cu motive aparente, din care 90% sunt inchipuiri ale ei, de exemplu cum stie ea ca vreau sa omor cainii familiei (fals), si altele la fel.

Eu am serviciu, platesc chiria la apartament, etc etc, ea nu are job este bolnava psihic cu multiple internari la obregia. Are un certificat medicolegal vechi de cativa ani, cand a dat sa ma loveasca cu coada de matura si am tinut-o de brat sa ma apar, i-a ramas un semn minor si s-a dus imediat cu el la medicina legala. Asa am si eu unul de cand a taiat cablul TV si m-a biciuit cu el, plus alte semne vechi cicatrizate de cant mi-a bagat fulculita in brat, etc.

Va rog sa imi dati un sfat. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Alex_29 , utilizator 17:09, 11 Martie 2025
Toate aspectele le povestiți av din oficiu.Daca puteți sa depunețiacte medicale din care sa rezulte problemele doamnei ar fi de folos.In rest și dna trebuie sa facă dovada existentei unor violente fizice,psihice împotriva ei..
Va multumesc pentru raspuns, ok, am inteles ca pot depune si o inaintare? Daca o depun maine dimineata (in seara asta sunt tura de noapte) e ok?

Sunteţi chemat în această instanţă, camera X, Complet X - ordin de protecţie, în data de 12 Martie 2025, ora 13:30 în calitate de pârât, în proces cu X în calitate de reclamant.
În caz de neprezentare a părţilor, judecata se va face în lipsă, dacă se solicită în scris acest lucru de către una dintre părţi.
Pârâtul va fi citat prin agent procedural, comunicându-i-se cererea de chemare în judecată ?i înscrisurile aferente, punându-i-se în vedere că poate formula întâmpinare până la termen. + cu menţiunea să prezinte la termen toate probele de care în?eleg să se folosească, sub rezerva încuviin?ării, sub sanc?iunea decăderii.
Prin înmânarea citaţiei, sub semnătură de primire, personal ori prin reprezentant legal sau convenţional ori prin funcţionarul sau persoana însarcinată cu primirea corespondenţei pentru un termen de judecată, cel citat este prezumat că are în cunoştinţă şi termenele de judecată ulterioare aceluia pentru care citaţia i-a fost înmânată.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Toate aspectele le povestiți av din oficiu.Daca puteți sa depunețiacte medicale din care sa rezulte problemele doamnei ar fi de folos.In rest și dna trebuie sa facă dovada existentei unor violente fizice,psihice împotriva ei..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fosta sotie ma urmareste peste tot, ne-a amenintat in mod repetat ... Alex_29 Alex_29 Fosta sotie ma urmareste peste tot, ne-a amenintat in mod repetat pe mine si fiica mea, a mers la serviciu la mine si a incercat sa determine managerul sa ma ... (vezi toată discuția)
Bolnav de schizofrenie foarte violent Konstantyn86 Konstantyn86 Am in casa un bolnav de schizofrenie cu multiple internari (anul acesta a fost internat de 7 ori de la Paste si pana acum) . Acest bolnav isi ia tratamentul ... (vezi toată discuția)
Contract cu societate care asigura servicii de televiziune si internet denideny denideny Am o problema cu o societate de servicii de cablu si televiziune si proprietarul ap unde am stat in chirie fara acte imi spune ca nu il intereseaza. Am facut ... (vezi toată discuția)