avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua am cumpărat o mașină am și fiscal dar ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua am cumpărat o mașină am și fiscal dar la înscriere ...

Bună ziua am cumpărat o mașină am și fiscal dar la înscriere misa zis că mașina e sechestru ce ar trebui sa fac

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am cumparat o masina pusa sub sechestru. menționez ... Costi160483 Costi160483 Bună ziua. Am cumparat o masina pusa sub sechestru. Menționez ca nu am știut acest lucru. Am cumparat masina , mi-a fost dat fiscalul pentru a o înscrie, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in anul 2022 am cumparat un audi a 8 cu acte valabile ... Fane_sinaia@yahoo.com Fane_sinaia@yahoo.com Buna ziua, IN ANUL 2022 AM CUMPARAT UN AUDI A 8 CU ACTE VALABILE MI-A OFERIT SI FISCALUL IAR ACUM O LUNA M-A OPRIT POLITIA SI MI SA RETINUT TALONUL MASINII ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta dar nu o pot radia de pe numele meu misroxana misroxana BUNA ZIUA, BUNA ZIUA, NUMELE MEU ESTE MIS ROXANA. VA CONTACTEZ IN LEGATURA CU MASINA PARINTILOR MEI . AU AVUT O DACIE DIN 92 PE CARE AU VANDUT-O IN 2004 ... (vezi toată discuția)