avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua ! Vă deranjez cu o întrebare. Soțul meu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua ! Vă deranjez cu o întrebare. Soțul meu a fost ...

Bună ziua !
Vă deranjez cu o întrebare.
Soțul meu a fost arestat și condamnat în Suedia pentru o fapta săvârșită acolo și vrea să i se facă transferul în România . În urmă cu 15 ani a avut o condamnare și în România de 5 ani, din acești 5 ani a făcut din pedeapsa 3 ani jumătate rămânându-i un an și jumătate coadă . Țin să precizez faptul ca nu a făcut reabilitare pentru coada rămasă. Dacă va fi transferat in România i se va pune și această coadă de un an și jumătate pe lângă aceasta pedeapsa din Suedia ?
Vă mulțumesc!!

Alte discuții în legătură

Bună seara ! vin și eu cu o problema și în același timp ... adelagiurca adelagiurca Bună seara ! Vin și eu cu o problema și în același timp și cu o întrebare. Soțul meu este acuzat pentru trafic și deținere de droguri de mare risc ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am și eu o întrebare soțul meu este arestat în ... Rareș Andrei Rareș Andrei Bună ziua am și eu o întrebare soțul meu este arestat în Germania as vreau și eu sa ma ajutați cu un răspuns este arestat pentru conducere fără ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am și eu o nelămurire în legătură cu o faptă ... letissiamaria30 letissiamaria30 Bună ziua. Am și eu o nelămurire în legătură cu o faptă infracțională făcută de iubitul meu. Pentru început vreau să spun că a avut o ... (vezi toată discuția)