avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună seara! In urmă cu 2 ani mi s-a înlocuit ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună seara! In urmă cu 2 ani mi s-a înlocuit contorul la gaze ...

Bună seara!
In urmă cu 2 ani mi sa înlocuit contorul la gaze și eu nu am fost prezentă, dar din documentele prezentate de firma de gaze(bon de mișcare)apare ca a semnat cineva în locul meu.
Nu a locuit nimeni la adresa respectiva de 10 ani nu a fost consum de gaz niciodată în acești 10 ani.
La înlocuirea contorului sa făcut o eroare umană,cred eu, omul care a citi în loc sa treacă 69 KW a trecut 690..prin urmare în luna următoare înlocuirii contorului a apărut o factură de 1. 900 lei ,până atunci și după facturile erau pe 0 lei
M am adresat firmei de gaze prin mai multe sesizări, unde solicit poza contorului înlocuit, dar primesc răspunsuri care ocololesc subiectul , ba chiar primit un e-mail de la departamentul executarea silita

Alte discuții în legătură

Abuz electrica muntenia nord Constantin Teodor Constantin Teodor Din luna noiembrie lucrez in Bucuresti. Vin pe acasa eventuat cate un weekend la 2-3 saptamani, Am gasit in cutia postala o factura emise de Electrica Muntenia ... (vezi toată discuția)
Enel a schimbat contorul fara sa ma anunte oana19_4ever oana19_4ever Buna ziua, Astazi am descoperit contorul schimbat alaturi de un bon de miscare semnat doar de angajatul Enel. E normal sa il schimbe fara ca eu sa fiu de fata ... (vezi toată discuția)